Reengineering skladového systému prodejce sportovního vybavení - Sváček, Radim (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií, 2017)
Cílem této diplomové práce je analyzovat procesy skladového hospodářství firmy, optimalizovat je a vytvořit backend skladového informačního systému. Aplikace slouží k zajištění příjmu, expedici a evidenci skladových zásob. Systém dále umožňuje komunikaci s dopravci skrze webové služby. Vyvíjen byl v jazyce PHP s využitím Nette, Slim a Doctrine. Aplikace byla úspěšně implementována a otestována.

Goal of this thesis is to analyze processes in company’s warehouse, optimize it and create backend of warehouse’s information system. Application aim to evidence income goods, stock and expedition. System allows comunicate with web services of delivery companies. It was implemented in PHP with use of Nete, Slim and Doctrine. Application was successfuly implemented and tested.
Sports Equipment Retailer Storage System Reeingeneering
Keywords: reinženýring; skladový systém; business procesy; informační systém; php; nette; slim; doctrine; apiary; webové služby; ddd; cqrs; backend; reengineering; warehouse system; business process; information system; php7; nette; slim; doctrine; apiary; web services; ddd; cqrs; backend