Jednoduchá navigace v rastrové mapě pomocí GPS v PDA - Ilčík, Ondřej (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií)
Práce se zabývá návrhem a implementací aplikace pro osobní navigaci. Teoretická část seznamuje s problematikou navigace, systémem GPS a platformou pro kapesní počítače Windows Mobile. Cílem praktické části je vytvořit rozhraní pro navigaci v rastrové mapě a demonstrační aplikaci, která jej využívá.

The thesis deals with design and implementation of application for personal navigation. The theoretical section introduces the field of navigation, GPS system and Windows Mobile platform. The aim of the practical section is to create an interface for map navigation, and a demonstrational application which employs it.
Simple Navigation in a Raster Map by GPS in PDA
Keywords: Navigace; rastr; GPS; NMEA; PDA; .NET Compact Framework; Navigation; raster; GPS; NMEA; PDA; .NET Compact Framework