Městský sál ve Znojmě - Maloň, Marek (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury)
Bakalářská práce si stanovuje za cíl vyhodnotit a rozhonout o vhodné lokalitě pro výstavbu víceúčelového kulturního sálu ve městě Znojmě a navrhnou jeho budoucí podobu s ohledem na urbanistické, architektonické, provozní a technické požadavky. Výstupem práce je provedení v rozsahu architektonické studie.

The bachelor thesis aims to evaluate and dissolve about a suitable location for the construction of a multipurpose cultural hall in the city of Znojmo and will design its future appearance with respect urban, architectural, operational and technical requirements. The output of the work is an execution in the scope of an architectural study.
Municipal hall in Znojmo
Keywords: městský dům znojmo novostavba; municipal house znojmo