Nabídka stavebního podniku do veřejné obchodní soutěže - Benešová, Karolina (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2018)
Předmětem diplomové práce "Nabídka stavebního podniku do veřejné obchodní soutěže" je zjistit, jakým způsobem si stavební firmy zajišťují veřejné zakázky, jak funguje proces veřejných zakázek v různých firmách, jak vytvářejí jednotlivé firmy nabídkovou dokumentaci do veřejné soutěže a následný popis vytvoření nabídkové dokumentace do veřejné soutěže.

The subject of the diploma thesis "Offer of the building company in a public tender" is to find out, how construction companies provide public contracts, how the public contracts process works in different companies, how individual companies create tender documentation in a public tender, and subsequently describe the creation of tender documentation to public competitions.
Offer of the Construction Company to Public Tender
Keywords: Projekt; výstavbový projekt; stavební zakázka; veřejná zakázka; zadavatel; dodavatel; zadávací řízení; zadávací dokumentace; nabídka do veřejné obchodní soutěže.; Project; construction project; construction contract; public contract; contracting authority; supplier; tender procedure; tender documentation; tender for public tender.