Novostavba bytového domu v Brně - Pichaničová, Pavla (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2015)
Diplomová práce „Novostavba bytového domu v Brně“ je zpracována ve formě projektové dokumentace. Objekt je situovaný v centru města Brna, ulice Rybářská a je zde navrženo devatenáct bytových jednotek. Budova má pět nadzemních a jedno podzemní podlaží. Nosná konstrukce je stěnová, zděná. Střecha šikmá sedlová.

Diploma thesis of " New-Built Residential House in Brno" is composed in the form of project documentation. The building is situated in the centre of Brno city, Rybářská street and there is designed nineteen apartments. The building has five floors and one basement. The supporting structure of the wall, brick. The roof sloping saddle.
New-Built Residential House in Brno
Keywords: Diplomová práce; bytový dům; zděná konstrukce; šikmá strecha; Diploma thesis; Residential House; brick; sloping roof