Podnikatelský plán na rozšíření činnosti o pronájem malých bezpilotních letounů - Koreček, Lukáš (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2021)
Předmětem diplomové práce je vypracování podnikatelského plánu na rozšíření činnosti konkrétního subjektu, který v současné době nabízí prodej dálkově řízených modelů, o pronájem malých bezpilotních letounů. Práce komplexně popisuje nejoptimálnější kroky realizace rozšíření činnosti, na základě které budou majitelé analyzovaného subjektu postupovat.

The purpose of the study is processing a real business plan for extension of drone renting of the specific company whose core business is selling RC models. The thesis presents the most convenient way how to realize the extension. Outcome of thesis is comprehensive business plan helping owners implement this project.
Business Plan for the Extension of Drone Renting
Keywords: podnikatelský plán; malý bezpilotní letoun; RC modely; rozšíření činnosti; pronájem dronů; business plan; dron; RC models; company extension; dron renting