PIÁRKL - Palacková, Katarína (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury, 2023)
Piaristický kláštor, v minulosti známy ako miesto vzdelávania a rozvíjania sa. Teraz schátraný a bez ducha. Len prázdno a ticho. V tichosti čakajúc na jeho opätovné oživenie. Práca sa zaoberá rekonštrukciou piaristického kláštora v meste Lipník nad Bečvou.

Piarist monastery, known in the past as a place of education and development. Now dilapidated and spiritless. Just empty and silence. Silently waiting for his revival. The work deals with the reconstruction of the Piarist monastery in Lipník nad Bečvou.
PIARKL
Keywords: Piaristický kláštor; Rekonštrukcia; Medziodborová spolupráca; Fablab; Knižnica; Co-working; Co-living; Kaviareň; Piarist Monastery; Reconstruction; Interdepartmental cooperation; Fablab; Library; Co-working; Co-living; Cafe