Model internetového obchodu firmy - Hrbek, Martin (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2012)
Bakalářská práce je zaměřena na analýzu součastného stavu internetového obchodu firmy COMPEX spol. s r.o. a vytvoření nového modelu, který bude přehledný, snadno použitelný a optimalizovaný pro vyhledávače.

The bachelor’s thesis is target on an analysis of the COMPEX Ltd. e-shop and create new model which will be well-arranged, applicabled easily and optimized for web search engines.
Model of a Company's E-Shop
Keywords: e-shop; SEO; SEM; copywriting; e-shop; SEO; SEM; copywriting