Využití laserových procesů při výrobě solárních článků - Zapletal, Petr (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií, 2009)
Diplomová práce je zaměřena na použití daného typu laseru při výrobě solárních článků. První část této práce je zaměřena na teoretické zpracování fotovoltaiky, laserů a aplikací laserů ve fotovoltaice. Druhá část této práce je praktická realizace teoretického rozboru. Vyhodnocení použitelnosti daného typu laseru pro různé aplikace na solárních článcích a doporučení pro vstupní parametry nastavované na laseru.

Master's thesis is aimed at the use of given type of laser in the solar cells manufacturing. The first part of thesis is focused on photovoltaic theory, lasers and photovoltaic applications of solid-state lasers. Second part of thesis is practical realization of theoretical analysis. The evaluation of laser usability for variety of applications on solar cells and recommendation for entry settings on laser.
Application of laser processes in crystalline silicon solar cells fabrication
Keywords: Laser; laserové procesy; solární článek; zanořené kontakty; mikro-slinování.; Laser; laser process; solar cell; buried contacts; micro-sintering.