Nízkopodlažní dřevostavba - Doležal, Lukáš (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2012)
Tato bakalářská práce zpracovává návrh samostatně stojícího, jednopodlažního rodinného domu s obytným podkrovím, bez podsklepení. Konstrukčním systémem je lehký dřevěný skelet. Jeho výhodami jsou dobré tepelně technické vlastnosti objektu a zkrácená doba výstavby. Dokumentace je zpracována pro provedení stavby. Výkresová část práce je zpracována počítačovým programem AutoCAD.

This Bachelor´s thesis processes design of standalone single-storeyed family house with attic, without cellared. The construction system of this building is lightweight frame system. Its benefits are good thermal technical properties and reduced construction time. The documentation is Works for building construction. The design documentation of the thesis is elaborated by computer program AutoCAD.
Low-rise Timber House
Keywords: Bakalářská práce; dřevostavba; rodinný dům; lehký dřevěný skelet; Bachelor´s thesis; Timber; family house; lightweight frame system