Nové právní předpisy a cenový výměr č. 1/2016 pro znaleckou praxi - Bradáč, Albert (Akademické nakladatelství CERM, 2016)
V posledním období byla vydána řada předpisů resp. jejich změn. Níže uvádíme upozornění na takové, jež mají vztah ke znalecké činnosti čtenářů časopisu Soudní inženýrství; u důležitých citujeme potřebné části resp. celý předpis.
New Legislation and Price Assessment No. 1/2016 for Expert Practice