Návrh na zlepšení motivačního systému ve společnosti - Horáková, Pavla (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2012)
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou motivačního systému u vybrané společnosti STROJÍRNA OSLAVANY, spol. s r.o. Zaměřuje se především na odměňování pracovníků a poskytované zaměstnanecké benefity. Pomocí dotazníkového šetření byly zjištěny problémy a nedostatky v motivování zaměstnanců. Dále zde najdete návrhy řešení těchto nedostatků, které by měly vést ke zlepšení informovanosti a výkonnosti ve společnosti.

This bachelor´s thesis deals with the motivation of the chosen company STROJÍRNA OSLAVANY, spol. s r.o. It focus on rewards of employees and on employees' benefits. By using of questionnaire of research were found out problems and shortages in motivation of employees. Then you can find out suggestions of sollutions, which should encourage to improving of informations and of productivity in the company.
Proposal of the Improvement of the Motivation System in the Company
Keywords: Motivace; stimulace; motivační systém; hodnocení; odměňování; Motivation; stimulation; motivation system; evalution; rewards