Marketingový audit spokojenosti zákazníků - Otradovcová, Andrea (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2021)
Tato diplomová práce se zaměřuje na marketingový audit v oblasti spokojenosti zákazníků u vybrané společnosti. Součástí práce jsou potřebná teoretická východiska. V rámci analytické části je proveden marketingový audit zaměřený na zákaznickou spokojenost. Na základě provedené analýzy jsou uvedeny návrhy vedoucí ke zvýšení zákaznické spokojenosti.

This Master's thesis focuses on a marketing audit of customer satisfaction. In the first part of the thesis is a necessary theoretical background. The marketing audit focused on customer satisfaction is performed in the analytical part. Based on the results of the analyzes, proposals are made that can contribute to increasing customer satisfaction.
Marketing Audit of Customer Satisfaction
Keywords: marketing; marketingový audit; zákazník; spokojenost zákazníků; společnost; marketing; marketing audit; customer; customer satisfaction; company