Verifikácia vypočítaných hodnôt výstupného napätia elastomagnetického snímača - Tomčíková, Iveta (International Society for Science and Engineering, o.s., 2009)
Prezentovaný článok sa zaoberá verifikáciou výstupného napätia elastomagnetického snímača tlakovej sily za účelom zistenia, či hodnoty magnetickej indukcie, ktoré boli získané z numerického riešenia okrajovej úlohy parciálnej diferenciálnej rovnice pre vektorový magnetický potenciál, a použité k výpočtu výstupného napätia snímača, sú v súlade s experimentálnymi výsledkami – nameranými hodnotami výstupného napätia snímača.