NOVÉ NA STARÉ – Brno, nároží Bratislavská - Stará - Palenčar, Ondrej (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury)
Polyfunkční dům se nachází na nároží ulice Bratislavské a Staré. Svou hmotou se snaží uvolnit přehuštěnou zástavbu, reaguje na hmotu divadla a secesního domu a vytváří malou "piazzettu" jako nový orientační bod na Cejlu. Svými funkcemi doplňuje území a nabízí vysoce kvalitní bydlení, orientované do zeleného vnitrobloku.

Polyfunctional house is situated at the coner of streets Bratislavská and Stará. By volume it is trying to react at volume of theatre Radost and secession house. It is creating little "piazzetta" as a new orientation point in Cejl. By functions it is completing area and offering high quality housing orientated to the garden.
NEW ON THE „OLD“ – Brno, Bratislavská - Stará Corner
Keywords: Polyfunkční dům; "Nové na Staré"; Polyfunctional house; "New at Stara"