Polyfunkční dům - Haraga, Petra (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2018)
Diplomová práce "Polyfunkční dům" je zpracována ve formě projektové dokumentace obsahující všechny náležitosti dle platných předpisů. Dům je navržen jako samostatně stojící a je podsklepený. Dům je obdélníkového rozměru, zastřešen plochou vegetační střechou. Dům má čtyři nadzemní podlaží s balkóny a terasami. V domě je 10 bytových jednotek. V 1.NP jsou navrženy dva samostatné kancelářské prostory. V prvním nadzemním podlaží se nachází příslušenství bytů:, technická místnost, sklepní prostory a garáže. V domě je navržen výtah. Dům je vyzděn z cihelného systému s kontaktním zateplovacím systémem.

The master´s thesis "Multifunctional house" is in form of project documentation containing all appropriateness in accordance with valid regulations. The house is designed as a detached house and with a cellar. The house is rectangular dimension, with a flat vegetation roof. The house has four floors with balconies and terraces. The house has 10 housing units and 2 offices. On the first floor is the technical room, 2 flats and two offices. In the house is projected a lift. The house is made of brick system with a contact insulated system.
Multi-functional Building
Keywords: Diplomová práce; polyfunkční dům; balkóny; plochá střecha; vegetační střecha; bytová jednotka; montovaný strop; podsklepená stavba; terasa; garáž; výtah; cihelný systém; kontaktní zateplovací systém; základová konstrukce; samostatně stojící dům.; Master´s thesis; multifunctional house; balconies; flat roof; housing unit; ceiling mounted; witht a cellar; terrace; garage; lift; brick system; contact insulated system; foundation construction; detached house.