Tělocvična ve Šlapanicích - technologická etapa hrubá stavba - Inwald, Tomáš (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2012)
Technologická etapa hrubé stavby tělocvičny ve Šlapanicích na základní škole. Práce zpracovává postup montáže fasádního lešení, vybourání stávajících velkorozměrových oken, bouracích prací vnitřních konstrukcí v zázemí tělocvičny, vyzdění nových vnitřních zdí a výměnu oken v obvodovém plášti.

Technological phase of construction site gym in Šlapanice in elementary school. Work processes facade scaffolding installation procedure, pulling the existing large-scale windows, interior construction demolition work in the background gyms, mason new internal walls and replacement of windows in the envelope.
Gym in Šlapanice - technological phase rough construction
Keywords: Fasádní lešení; bourací práce; zdění; montáž oken; demontáž oken a dveří.; Facade scaffolding; demolition work; brickwork; installation of windows; removal of windows and doors.