Aplikace pro dobrovolné hasiče - Vopálka, Matěj (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií, 2022)
Práce se zabývá vývojem webové aplikace pro dobrovolné hasiče. Aplikace umožňuje členovi jednotky reagovat na vyhlášení výjezdu a zobrazuje stavy jednotlivých členů na monitoru v hasičské zbrojnici. Zajišťuje ověřování uživatelů a umožňuje zobrazení informací o výjezdu včetně účastnících se hasičů. Aplikace přijme informaci o výjezdu pomocí webového aplikačního rozhraní od Raspberry Pi, které čte a formátuje SMS zprávy.

The thesis deals with the development of a web application for volunteer firefighters. The application allows a firefighter to respond to the incident notification and display the status of individual members on the monitor in the fire station. The aplication provides user authentication and allows the viewing of information about the incident, including participating firefighters. The application receives incident information via the web application interface from Raspberry Pi, which reads and formats SMS messages.
Application for volunteer fire department
Keywords: Hasiči; JSDH; .NET; Android; HTTP; WebSocket; Webová aplikace; Webové push notifikace; Firefighters; JSDH; .NET; Android; HTTP; WebSocket; Web aplication; Web push notification