Stavebně technologická etapa založení haly s administrativním zázemím - Otrusina, Ondřej (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2017)
Předmětem této bakalářské práce je řešení technologických postupů při zakládání skladovací haly s administrativním zázemím ve Vracově. Práce se bude zabývat technologickými předpisy vrtaných pilot a základových konstrukcí. K předpisům jsou vypracovány kontrolní a zkušební plány, návrh strojní sestavy, rozpočet a časový plán. Tato práce dále obsahuje koordinační situaci stavby, zásady organizace výstavby a návrh zařízení staveniště. Řešena je i bezpečnost a ochrana zdraví při práci s výčtem rizik a způsobu jejich eliminace.

The subject of this bachelor's thesis is a solution of technological processes for foundation of a warehouse with administration foundation in Vracov. The thesis deals with technological regulations of drilled piles and foundation constructions. Furthermore, the thesis covers topics of inspection-check plan, mechanical assembly, budget and schedule. The thesis also includes a coordinational site-layout of the construction, principles of organization of the construction and building site equipment. Occupational safety, health risks and their elimination have also been solved in this thesis.
Construction technology study stage of
Keywords: skladovací hala s administrativním zázemím; spodní stavba; technologický postup; hlubinné zakládání; velkoprůměrové vrtané piloty; základové konstrukce; strojní sestava; zařízení staveniště; kontrolní a zkušební plán; položkový rozpočet; časový plán; bezpečnost práce; betonáž; warehouse with administration foundation; substructure; technological procedure; deep foundations; large diameter drilled piles; foundation constructions; mechanical assembly; site equipment; inspection–check plan; itemized budget; schedule; work safety; concreting