Internetové stránky pro společnost Sanofyto - Martinková, Petra (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2007)
Tato závěrečná práce se zabývá návrhem statických internetových stránek pro společnost Sanofyto a použiji zde programovací jazyk PHP, Java Script, XHTML a CSS

This studie of graduation theses put one's mind to suggestion of static internet pages for Sanofyto company. PHP, Java Script, XHTML and CSS are the validator languages which I used in my dissertation.
Design of the internet sites of a Sanofyto company
Keywords: CSS; Internet; Internetová stránka; JAVA SCRIPT; PHP; XHTML; CSS; Internet; Internet site; JAVA SCRIPT; PHP; XHTML