Činnost inspektorátu práce při skončení pracovního poměru - Hortová, Miluše (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2009)
Cílem této práce je popsat problematiku skončení pracovního poměru. Práce popisuje činnosti inspektorátu práce jako kontrolního orgánu v oblasti dodržování pracovněprávních předpisů.

The objective of this work is to describe problems in termination of Employment. This work describe the activity of Labour Inspectorate as the Control Authority in observance of the labour-law rules.
Activity of Labour Inspectorate in termination of Employment
Keywords: Zákoník práce; pracovní poměr; skončení pracovního poměru; zaměstnavatel; zaměstnanec; inspektorát práce; Labour code; Employment; Termination of Employment; Employer; Employee; Labour Inspectorate