Analýza používaných marketingových nástrojů a návrhy pro zvýšení jejich účinnosti - Kocourek, Ondřej (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2021)
Tato bakalářská práce řeší analýzu marketingových nástrojů společnosti Burger Festival, s.r.o. a návrhy pro zvýšení jejich účinnosti. Cílem je zanalyzovat tyto nástroje a následně využít aktuální marketingové trendy, které se dají reálně aplikovat na společnost a zvýšit tím jejich účinnost, což vede k vyššímu počtu zákazníků. K analýze a vyhodnocení aktuální účinnosti marketingových nástrojů a následné návrhy pro zvýšení účinnosti probíhaly na základě dotazníkového šetření. V závěru jsou formulovány jednotlivé kroky, které povedou k úspěšnému zvýšení účinnosti těchto nástrojů.

This bachelor thesis deals with the analysis of marketing tools of Burger Festival, LLC and proposals to increase their effectiveness. The aim is to analyze these tools and then use current marketing trends that can be realistically applied to the company and thus increase their effectiveness, which leads to a higher number of customers. The analysis and evaluation of the current effectiveness of marketing tools and subsequent proposals to increase efficiency were based on a questionnaire survey. In the end, the individual steps are formulated that will lead to a successful increase in the effectiveness of these tools.
Marketing Tools Utilization Analysis and Proposals for Improvement of their Efficiency
Keywords: Marketing; marketingová komunikace; sociální média; marketingové nástroje; reklama; SWOT analýza; Marketing; marketing communication; social media; marketing tools; advertising; SWOT analysis