Výrobní tester - Paul, Filip (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií, 2023)
Diplomová práce se zabývá návrhem a realizací zařízení, které slouží k ověření správnosti vnitřního elektrického zapojení ICT testerů. Správnost zapojení je ověřována měřením odporu mezi jednotlivými testovacími body. ICT testery mohou obsahovat řádově tisíce propojení. Navrhované zařízení by mělo být schopno identifikovat chyby propojení a následně navrhnout vhodné řešení.

The diploma thesis deals with the design and implementation of a device, which is used to verify the internal electrical wiring of ICT testers. Wiring is verified by measuring the resistance between individual test points. ICT testers can contain thousands of connections. The device should be able to identify wiring errors, inform the operator about the error and propose a relevant solution.
Production tester
Keywords: In-Circuit Testing (ICT); Fixture; Testovací body; Testovací jehly; End Of Line (EOL).; In-Circuit Testing (ICT); Fixture; Testpoint; Test probes; End Of Line (EOL).