Deskripce planetových převodovek pro pohony robotů - Veverka, Ivo (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství)
Bakalářská práce obsahuje odbornou rešerši zabývající se principem činnosti planetových převodovek a jejich využitím v praxi. Tato práce definuje základní vlastnosti evolventního ozubení, základní rozdělení planetových převodovek a způsoby jejich možných realizací v porovnání s běžnými typy převodovek.

This bachelor´s thesis contains a technical recherche which is deal with a principle working planetary gearboxes and it´s usage in practice. The work includes definitions of basic characteristic involute gear, the parting of the planetary gearboxes and ways of alternative usages in comparison with common gearbox types.
Description of planet gear box for robotsdrive
Keywords: Klíčová slova: planetové převodovky; převodovky; Key words: planetary gears; gears