Návrh na zajištění finanční stability podniku - Molík, Vladimír (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2007)
Cílem této diplomové práce je na základě metod finanční analýzy posledních 4 uzavřených účetních období (tj. 2003 - 2006) zjistit finanční zdraví podniku a odhalit problémové oblasti. Obsahuje návrhy možných řešení zjištěných problémů, které mají vést ke zlepšení finanční situace společnosti a její stabilizaci v následujících letech.

This thesis assesses the financial health and the problematic areas of the company in the years 2003 - 2006 on the basis of selected methods of financial analysis. It comprises proposals of solutions of identified problems which should result in improvement if financial situation of the company and its stability fin future years.
The proposal for ensurance of financial stability of the firm
Keywords: finanční analýza; finanční plán; finanční stabilita podniku; financial analysis; financial plan; financial stability of a company