Návrh internetových stránek - Chomo, Martin (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2009)
Táto bakalárska práca sa zaoberá návrhom internetových stránok pre novovznikajúcu firmu za účelom jej propagácie a prieniku na inak ťažko dostupné trhy. Obsah práce popisuje postup pri vytváraní internetovej prezentácie firmy, grafický design, samotné programovanie stránok ako aj umiestnenie stránok na internet a návrh ich zviditežnenia prostredníctvom i-marketingu. Nakoniec sa táto bakalárska práca zaoberá finančným zhodnotením navrhovaného projektu- nákladov a predpokladaných prínosov.

This bachelor’s thesis deals with the web page design for a new company with the intention of internet promotion and the penetration of hardly accessible markets. It illustrates the process of web page design, graphical design, web page programming as well as uploading a web page onto the internet and its promotion by the means of i-marketing. Finally this bachelor’s thesis takes into consideration the financial aspect of the proposed solution- cost and expected income.
Web Page Design
Keywords: Internet; internetová prezentácia firmy; tvorba internetových stránok; webhosting; HTML; XHTML; CSS; i-marketing; SEO; Internet; internet presentation of a company; web page design; webhosting; HTML; XHTML; CSS; i-marketing; SE