Kulturní centrum Kopřivnice - Kubínová, Šárka (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury)
Projekt se zabývá řešením kulturního centra v průmyslovém pásmovém městě poznamenaném socialistickou výstavbou.

The project addresses the cultural center in the industrial city.
Cultural Center in Koprivnice
Keywords: kulturní dům; Kopřivnice; Tatra; knihovna; mediatéka; urbanismus; cultural center; library; media library; city planning