Posouzení informačního systému firmy a návrh změn - Nováková, Natália (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2017)
Bakalárska práca sa zaoberá posúdením a návrhom informačného systému vo firme M&P optik s.r.o. Teoretická časť je zameraná na vysvetlenie použitých pojmov a analýz. Druhá časť je venovaná analýze informačného systému firmy. Po posúdení informačného systému budú postupne navrhnuté zmeny, ktoré by mali zlepšiť fungovanie a prácu tohto informačného systému

Bachelor´s thesis deals with assessment and the proposal of information system in the company M&P optic s. r. o. The theoretical part is devoted to explanation of the notions and analyses. Second part is analysis of the information system. After considering the information system, will be gradually propose changes which should improve the functioning and working of the information system.
Information System Assessment and Proposal for ICT Modification
Keywords: informačný systém; analýza informačného systému; informácie; HOS 8 analýza; podnikové procesy; SWOT analýza; podnikové procesy; information system; analysis of information system; information; HOS 8 analysis; business processes; SWOT analysis; business processes