Hodnocení finanční situace podniku a návrhy na její zlepšení - Hradílková, Hana (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2009)
Tato diplomová práce hodnotí finanční situaci společnosti VODNÍ DÍLA-TBD a.s. s využitím vybraných metod finanční analýzy v období let 2004-2008. Práce navrhuje možná řešení a opatření vedoucích ke zlepšení finanční situace této společnosti v následujících letech.

The diploma thesis evaluates the financial situation of company VODNÍ DÍLA-TBD Inc. with use of selected methods of financial analysis during the period 2004-2008. The thesis proposes possible solutions and measures to improve the financial situation of this company in coming years.
Evaluation of the Financial Situation in the Firm and Proposals to its Improvement
Keywords: Finanční analýza; finanční ukazatele; rentabilita; likvidita; aktivita; zadluženost; Financial analysis; financial ratios; profitability; liquidity; activity; insolvency