Návrh tlačového prostredia strednej firmy - Bondra, Ivan (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2012)
Diplomová práce se zabývá návrhem tiskového prostředí ve společnosti REGADA, s.r.o. Na základě analýzy současného fungování tisku ve společnosti práce poukazuje na obvyklé problémy středně velkých firem v této oblasti. Možnosti, jak řešit tyto problémy, nabízí návrhová část diplomové práce, která popisuje optimalizace v hlavních oblastech tiskového prostředí. Výsledkem jsou technické, provozní a finanční výhody navrhovaného řešení.

The thesis deals with the design of the printing environment in REGADA company. Based on the analysis of the current print operation in company, the work points to the usual challenges of midsize companies in this field. Solution of these problemsis introduced in the design part of the thesis. This part describes the optimization of the main areas of the printing environment resulting in technical, operational and financial benefits of the proposed solutions.
Design of Printing Environment for Medium Company
Keywords: Tisk; tiskové prostředí; multifunkční zařízení; tiskárna; strategie; informační strategie; analýza; metoda HOS 8; SWOT analýza; outsourcing; optimalizace; zabezpečení; cena; finanční náklady; SafeQ; funkcionalita; proces; systém; Print; print environment; multifunction devices; printers; strategy; information strategy; analysis; HOS 8; SWOT analysis; outsourcing; optimization; security; cost; financial cost; SafeQ; functionality; process; system