Využití nástrojů projektového managementu ve firmě Toraja s.r.o. - Hepnar, Ondřej (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2022)
Bakalářská práce je zaměřena na vytvoření projektu, za pomoci metod a nástrojů projektového managementu, jehož cílem je vytvoření plánu pro zavedení nové kolekce značky MODESI na trh. Celá práce je rozdělena na tři základní části, jsou jimi teoretická, analytická a návrhová část.

The bachelor thesis is focused on the creation of a project, using project management methods and tools, which aims to create a plan for the introduction of a new MODESI brand collection on the market. The whole thesis is divided into three basic parts, which are theoretical, analytical and design part.
The Use of Methods of the Project Management in the Company Toraja s.r.o.
Keywords: projektový management; projekt; plánování; analýza; SWOT analýza; rozpočet; project management; project; planning; analysis; SWOT analysis; budget