Pružinový závěs pece parního reformingu - Horsák, Libor (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství, 2008)
Návrh pružinového závěsu pece parního reformingu. Předmětem práce je kompenzace posuvů prostřednictvím vhodného uložení, vzniklých tepelnou dilatací potrubí v peci parního reformingu. Nastíněny jsou různé systémy řešení těchto problémů, přičemž jeden z nich je rozpracován do konstrukčních výpočtů a výkresů, které jsou uvedeny dále v textu a přílohách.

Spring hanger design of Steam Reformer furnace. Subject of this project is movement compensation by proper restrein, originate from tube heat dilatation in Steam Reformer furnace. Foreshadou are varionu system solutions of these problems, whereas one of them is elaborate in construcion calculations and drawings, witch are below in text and appendix.
Spring cushion hanger of oven of steam reforming
Keywords: Pružinový závěs; pec parního reformingu; tepelná dilatace trubek; KELLOG.; Spring Hanger; Steam Reformer Furnace; Tube Heat Dilatation; KELLOG.