Návrh systému zvyšování kvalifikace ve firmě Keller - Svobodová, Pavla (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2010)
Předmětem bakalářské práce je analýza vzdělávacího procesu ve firmě KELLER-speciální zakládání, spol. s r.o. Zvyšování kvalifikace zaměstnanců je vzhledem k od-bornému zaměření a komplexnosti firmy nezbytným předpokladem růstu a odolnosti proti krizovým a konkurenčním vlivům. Jednotlivé pozice a profese ve firemní struktuře KELLER-speciální zakládání, spol. s r.o. předpokládají jiný typ, rozsah a způsob školení a kvalifikací. V bakalářské práci jsou navrženy pro zaměstnance metody a typy vzdělání, které mohou zvýšit jejich efektivitu a produktivitu práce.

This bachelor‘s thesis deals with an analyse of educational process in company Keller – special foundation. Increasing of employees‘ qualification regards to a special field and complexity of this company is a necessary presumption of growth and a resistance to crisis and competitive effects. Every position and profession in this company’s - special foundation structure assume another type, range and a way of training and qualifica-tions. There are proposal methods and types of education for every employee who can increase his/her effectivity and productivity of work in this bachelor‘s thesis.
The Proposal of an Increasing Qualification System in the Keller Company
Keywords: Vzdělávání; zaměstnanci; podnik; lidské zdroje; kvalifikace; metody vzdělávání; Education; employees; company; human resources; qualification; types of education