Veterinární klinika - Walek, Jakub (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2017)
Cílem bakalářské práce je zpracování projektové dokumentace pro veterinární kliniku v Jablunkově. Tato klinika je navržena pro vyšetření a léčbu malých a středně velkých zvířat. Stavba je řešena jako dvoupodlažní, nepodsklepená a samostatně stojící budova s plochou střechou. V prvním nadzemním podlaží se nachází ordinace, vyšetřovny, operační sály, hygienické zázemí pro veřejnost a technická místnost. Hlavní vstup s celým prvním nadzemním podlažím je řešen bezbariérově. V druhém nadzemním podlaží jsou situovány kanceláře, zázemí pro zaměstnance a zázemí pro přechodné ubytování zaměstnanců.

The purpose of this bachelor thesis is processing of ducumentary for veterinary clinic in Jablunkov. This clinic is designed for examination and treatment of small and medium-sized animals. The building is solved as two-storey, without cellar and detached building with flat roof. On the first floor there are surgeries, investigation rooms, operating theaters, hygienic facilities for public and utility room. The main entrance with the whole first floor is solved wheel chair. On the second floor there are situated offices, facilities for employees and facilities for temporary accommodation of employees.
Veterinary clinic
Keywords: Objekt; plochá střecha; podlaží; půdorys; Vapis; veterinární klinika; stavba; Object; flat roof; floor; floor plan; Vapis; veterinary clinic; building