Územní marketing ve vybrané lokalitě - Mlčúchová, Veronika (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2014)
Diplomová práce se zabývá problematikou územního marketingu ve vybrané lokalitě. Konkrétně jde o lokalitu města Zlína. Cílem diplomové práce je na základě použití nástrojů územního marketingu ve vybrané lokalitě, navrhnout směry rozvoje zkoumaného území.

This diploma thesis deals with the issue of territorial marketing in selected location. Specifically the location of the city of Zlin. The aim of this thesis is to design the development of the explored area with using of tools of territorial marketing in selected location.
Territorial marketing in the chosen locality
Keywords: Územní marketing; lokalita; rozvoj území; marketingové nástroje; veřejná samospráva; SWOT analýza; Territorial marketing; location; development of the explored area; marketing tools; public autority; SWOT analysis