Návrh na vybudování myčky pro ruční mytí vozidel - Kosek, Roman (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2012)
Předmětem bakalářské práce Návrh na vybudování myčky pro ruční mytí vozidel je rozbor problémových oblastí, které existují v souvislosti se založením a budoucím fungováním podniku, analýza současného prostředí v odvětví a návrh vybudování nového podniku pro ruční mytí vozidel. První část je zaměřena na teoretická východiska pro založení podniku a postup při vypracování podnikatelského plánu. V další části je uvedena analýza současného stavu odvětví v oblasti Brno - jih. Výstupem práce je návrh konkrétní strategie nového podniku poskytujícího služby v oblasti údržby osobních automobilů.

The subject of the thesis " Project of Building up Wash-stand for Hand car-Washing“ is to create an analysis of problem areas which are connected with establishment and future running of company, to create a present settings analysis in this sector and to project building up a new wash-stand for hand car-washing. The first part of the thesis is focused on theoretical basis for establishment of company and method for creating of business plan. In the following part is mentioned the present settings analysis in this sector in area Brno – south. An outcome of the thesis is making of the business strategy for the new company which provides services connected with washing of cars.
Project of Building up Wash-stand for Hand car-Washing
Keywords: Podnikatelský plán; analýza; SWOT analýza; Business plan; analysis; SWOT analysis