Návrh databáze svazků stroje - Suchomel, Michal (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2014)
Bakalářská práce pojednává o návrhu na vytvoření databáze svazků stroje s textovým výstupem do modelovacího programu pro dotčený subjekt. Databáze pracuje na základě konkrétních požadavků dané firmy. Práce obsahuje vlastní návrh databáze i její vytvoření v programu Microsoft Access.

This bachelor´s thesis deals with the project for building electric machine yoke database with text output to the modeling program for touched subject. Database work based of concrete needs in the copany. Includes respective structure database and their creation in Microsoft Access.
Design of Electric Machine Yoke Database
Keywords: Databáze; návrh databáze; Microsoft Access; Visual Basic for Applications; VBA; Database; database design; Microsoft Access; Visual Basic for Applications; VBA