Bytový dům Suchdolské Zahrady - stavebně technologický projekt - Jurásek, David (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2013)
Předmětem této práce je provádění stavby bytového domu v Praze městské části Suchdol. Tato zpráva zahrnuje technickou zprávu pro stavebně technologický projektu, technickou zprávu zařízení staveniště, technologický předpis, rozpočet, časové plánování, návrh strojní sestavy, kontrolní a zkušební plán, environmentální plán, bezpečnost práce, studii hlavních technologických etap, srovnávací studii.

The object of this thesis is to implement the contruction of the apartment block in Prague's area Suchdol. This report contains the technical report for construction technological project, technical report of site facilities, technological regulation, budget, time management, project of machinery assembly, inspection and test plan, environmental plan, occupational safety, study of main technological stages and comparative study.
The Apartment Block Suchdolské Zahrady - construction technological project
Keywords: Věžový jeřáb; stavba; časový plán; technologický předpis; bezpečnost práce; dělník; stroje; finanční plán; kvalita; studie; projekt.; Tower crane; construction; time management; technological regulation; occupational safety; worker; machinery; financial plan; quallity; study; project