Rodinný dům v Českých Budějovicích - Pokorný, Jakub (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2013)
Bakalářská práce Rodinný dům je zpracována formou projektové dokumentace obsahující všechny náležitosti dle platných předpisů. Navržený dům se nachází na parcele č. 2452/55 – katastrální území Mladé – České Budějovice 6. Jedná se o novostavbu nepodsklepeného RD s dvěmi nadzemními podlažími. Dům je s valbovou střechou a postaven ze systému Ytong kombinovaného s nosnými ocelovými prvky.

The batchelor thesis Family house is procesed as a project documentation, including all requisites acording to valid legislation. The designed house is placed at parcel number 245/55 - cadastral area Mladé - České Budějovice 6. It is a newly built family house without basement, with two floors above. The house is built of the system Ytong combined with steel supporting elements.
The family house in České Budějovice
Keywords: Rodinný dům; stavební projekt; ocelová rámová konstrukce; obytné podkroví; nadkrokevní systém; smíšené schodiště; vysoký podhled.; Family house; construction project; steel frame structure; attic; Rafter system; mixed staircase; high ceiling.