Design terminálu pro elektronické platby - Sychrová, Kateřina (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství, 2018)
Cílem této práce bylo navržení přenosného elektronického platebního terminálu pro různé typy podniků. Snahou bylo vytvoření ergonomicky vhodného tvarování a zachování maximální funkčnosti s využitím moderních technologií. Práce zahrnuje analytickou část zobrazující současný stav trhu a část návrhovou, ve které je představen finální produkt.

The aim of this thesis was to design portable electronic credit card terminal for different types of businesses. The effort was to design ergonomically comfortable shape and maintaining maximum functionality with the use of modern technologies. The thesis includes the analytical part showing current situation on the market and the designing part in which the final product is introduced
Design of terminal for electronic payments
Keywords: platební terminál; elektronická platba; platební karta; design; credit card terminal; electronic payment; credit card; design