Využití analýz pro intradenní obchodování na mezinárodním měnovém trhu - Radošinský, Martin (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2016)
Predmetom diplomovej práce je analyzovať možnosti obchodovania na Forexe s využitím kombinácie fundamentálnej a technickej analýzy vo väzbe na intradenné obchodovanie. Jedným z cieľov je identifikovať výhody a nevýhody využitia jednotlivých analýz. Na základe získaných poznatkov navrhnúť obchodné portfólio zložené z viacerých stratégií, pričom jednotlivé stratégie budú naprogramované ako AOS a optimalizované a otestované na historických cenových dátach.

The main aim of this diploma thesis is to analyze the options of trading Forex by combining fundamental and technical analysis in connection to intraday trading. One of the goals is to identify pros and cons of these analysis. Based on the gained information, design trading portfolio consisting of different strategies. Each strategy will be programmed as automated trading system and optimized and tested on historical price data.
Practical Use of Analysis for Intraday Trading on International Currency Market
Keywords: technická analýza; fundamentálna analýza; money management; AOS; Forex; obchodná stratégia; intradenné obchodovanie; investičné portfólio; technical analysis; fundamental analysis; money management; automated trading system; Forex; trading strategy; intraday trading; investment portfolio