Posouzení informačního systému firmy a návrh změn - Plichta, Samuel (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2022)
Zameraním tejto diplomovej práce je posúdenie informačného systému vývojárskej spoločnosti a následnými návrhmi na jeho zlepšenie. Úvodná časť popisuje informácie a teoretické východiská spojené s danou témou práce. Analytická časť sa zaoberá predstavením a analýzou spoločnosti a jej informačného systému. V závere sú zhodnotené dosiahnuté výsledky a navrhnuté opatrenia na odstránenie zistených nedostatkov, ktoré majú prispieť k zvýšenie efektivity a bezpečnosti informačného systému a samotnej spoločnosti.

The focus of this diploma thesis is to assess the information system of the development company and subsequent proposals for its improvement. The introductory part describes the information and theoretical background associated with the topic of the work. The analytical part deals with the presentation and analysis of the company and its information system. In the end, the achieved results and measures to eliminate the identified shortcomings are evaluated, which should contribute to increasing the efficiency and security of the information system and the company itself.
Information System Assessment and Proposal of ICT Modification
Keywords: informačný systém; dáta; analýza; informácie; bezpečnosť; Lewinov model; SWOT analýza; information system; data; analysis; information; security; Lewin's model; SWOT analysis