Čistící zařízení na dopravní značky - Kuře, Radim (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství, 2020)
Hlavním cílem této bakalářské práce je návrh konstrukce čistícího zařízení na dopravní značky za traktor. Rešeršní část obsahuje používané traktory v oblasti údržby komunikací a obdobné používané zařízení v této oblasti. Hlavní část je věnovaná samotnému konstrukčnímu návrhu čistícího zařízení.

The main aim of this bachelor thesis is to design the construction of cleaning equipment for the road signs. Introductory part of thesis contains tractors which are used in road maintenance and similar equipment in this area. The main part is dedicated to design of cleaning equipment for the road signs.
Cleaning equipment for the road signs
Keywords: čistící zařízení; dopravní značka; čištění dopravních značek; traktor; tříbodový závěs; cleaning equipment; road sign; cleaning of road signs; tractor; three-point linkage