Marketingový mix společnosti - Šumbera, Petr (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2020)
Diplomová práce se zaměřuje na marketingový mix společnosti PIKANT. V teoretické části jsou popsány důležité pojmy z marketingu a vybrané analýzy. Analytická část práce obsahuje analýzy vnějšího a vnitřního prostředí a analýzu současného marketingového mixu společnosti. Na základě zjištěných výsledků jsou v závěrečné části uvedeny možné návrhy na zlepšení marketingového mixu.

Master’s thesis focuses on the marketing mix of PIKANT. The theoretical part describes important terms from marketing and selected analysis. The analytical part contains analyzes of external and internal environment and current marketing mixes of the company. Based on the findings, possible suggestions for improving the marketing mix are presented.
Marketing mix of company
Keywords: Marketing; marketingový mix; produkt; cena; místo; propagace; SWOT analýza; Marketing; marketing mix; product; price; place; promotion; SWOT analysis