Kalkulace zakázky ve vybraném podniku - Bezrouk, Jan (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2007)
V bakalářské práci je vytvořeno vnitropodnikové účetnictví. Práce obsahuje návrh nové organizační struktury, rozdělení firmy na hospodářská střediska z kterých se bude vycházet při tvorbě kalkulací jednotlivých zakázek.

In this Bc work there is made an intradepartmental accounting. This work conteins a proposal of a new organizational structure, the company is divided in ecconomic centres, from which will go out creation of calculation particular orders..
Costing in the Selected Firm
Keywords: vnitropodnikové účetnictví; kalkulační systém; kalkulace zakázek; intradepartmental accounting; calculating system; costing orders