RD Ochoz u Brna - hrubá spodní stavba - Jakubcová, Monika (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2012)
Bakalářská práce je zaměřena na technologické provedení etapy hrubé spodní stavby rodinného domu v Ochozu u Brna. Obsahem této práce je technologie provádění, řešení zařízení staveniště, časový plán, rozpočet, návrh strojní sestavy, kontrolní a zkušební plány, bezpečnost a ochrana životního prostředí při provádění dané etapy.

This bachelor’s thesis is focused on technological execution of lower gross construction of family house in Ochoz u Brna. The content of this work is technological execution, solution to site equipment, scheduling, budget, design of machinery, checking and test plans, safety and protection of environment during execution relevant stage.
The family house Ochoz u Brna, construction and technological stage gross substructure
Keywords: Stavba; objekt; výkop; hydroizolace; technologický předpis; zařízení staveniště; bezpečnost práce; životní prostředí; návrh strojní sestavy; kontrolní a zkušební plán; rozpočet; Building; object; excavation; waterproofing; technological prescription; site equipment; safety; environment; design of machinery; checking and test plans; budget