Stavebně technologický projekt bytového domu typ M6,Brno-Slatina - Kuchaříková, Vlasta (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2013)
Ve své diplomové práci řeším stavebně technologický projekt výstavby bytového domu po technologické stránce. Cílem je vyřešení stavby z hlediska časových, finančních a věcných požadavků na základě technických podkladů předaných projektantem a na základě požadavků zadavatele. Stavebně technologický projekt diplomové práce obsahuje zejména zařízení staveniště, technologické předpisy, časový plán, finanční rozpočet, návrh strojní sestavy, kontrolní a zkušební plán, bezpečnost a ochranu zdraví, ZOV, odpadové hospodářství, apod.

In my masters thesis I deal with constructive technological project to build a residential building site technology. The aim is to solve the structure in terms of time, financial and material requirements based on technical data submitted by the designer and client requirements. Architectural and technological project of the thesis contains, in particular building equipment, technological regulations, schedule, financial budget, design mechanical assembly, inspection and test plan, health and safety, ZOV, waste management, etc.
Constructive-technological project of block of flats type M6, Brno Slatina
Keywords: Bytový dům; technologie; stavba; technologický předpis; zařízení staveniště; časový plán; rozpočet; strojní sestava; kontrolní a zkušební plán; bezpečnost a ochrana zdraví; zásady organizace výstavby; odpadové hospodářství; Residential building; technology; construction; technological regulations; building equipment; schedule; budget; mechanical assembly; inspection and test plan; health and safety; principles of organization of construction; waste management