Staro - nové městské lázně - Ugwitz, Martin (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury)
Práce se zaměřuje na obnovu a využití bývalých městských lázní v Brně - Zábrdovicích a novostavbu v příslušném areálu lázní s ohledem na předpokládaný rozvoj sousedních částí města.

Final project is focused on restoration and use of the former municipal baths in Brno - Zábrdovice with regard to the expected development of the neighboring parts of the city.
Old - new urban spa
Keywords: Vysoké učení technické v Brně Fakulta architektury; FAVUT; závěrečné práce; Bakalářská práce; Staro - nové městské lázně; Brno University of Technology Faculty of Architecture; FABUT; final project; Bachelor thesis; Old - new urban spa