Zpětné získávání tepla ve vzduchotechnice - Klučáková, Markéta (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2018)
V diplomové práci je zpracován návrh vzduchotechniky se zpětným získáváním tepla v tělocvičně a přilehlých šatnách. Dále je zde zpracováno experimentální měření teploty a relativní vlhkosti v průběhu jednoho roku ve vzduchotechnické jednotce s výměníkem zpět-ného získávání tepla.

The diploma thesis solves a project of air-conditioning with heat recovery in the gym and adjacent dressing rooms. Furthermore, experimental measurement of temperature and relative humidity is carried out in one year in an air-conditioning device with a heat recovery heat exchanger.
Heat recovery in ventilation systems
Keywords: Vzduchotechnika; nucené větrání; zpětné získávání tepla; tělocvična.; Air conditioning; forced ventilation; heat recovery; gym.