Revitalizace panelového domu ve vlastnictví bytového družstva - Janíková, Radka (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2007)
Diplomová práce "Revitalizace panelového domu ve vlastnictví bytového družstva" je zaměřena na jednotlivé kroky a postupy při rekonstrukci bytového domu. Prioritou práce bylo věnovat pozornost výběru dodavatelských firem a možnostem financování. Při volbě dodavatele a financující společnosti jsem postupovala podle stanovených kritérií v zadávacích podmínkách. Zvolenou metodou bylo porovnávání, jak dodavatelského subjektu, tak forem financování. Výsledkem praktické části je navržení optimálních podmínek pro komplexní regeneraci panelového domu.

This Master´s thesis "Revitalization of a Panel Building in Ownership of a Cooperative Building Society" is directed to the particular measures and processes at the reconstruction of the panel building. The priority of the work was to dedicate much attention to the selection of supplying firms and possibilities of financing. To select a supplier and financing company I proceeded according to the stated criteria in a contractual terms. By the selected way was comparison of both supplier subject and form of financing. As a result of the practical part is a proposition of the ideal terms for complex restoration of the panel building.
Revitalization of a Panel Building in Ownership of a Cooperative Building Society
Keywords: Bytové družstvo; rekonstrukce; dodavatel; financování; úvěr; Cooperative Building; Reconstruction; Supplier; Financing; Credit